Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cool Team
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sonorizare petreceri corporate, petreceri firma
450 €
Brand
Sonorizare+DJ+Video
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sonorizare petreceri firma, corporate, team building: Organizare petreceri firma: Foarte multe companii decid, la sfarsit de an si nu numai, cu ocazii deosebite (depasirea vanzarilor, extinderea afacerii, noi colegi in firma, etc.) sa invite intreg colectivul sau numai un departament la o petrecere de firma. Acest gen de petreceri ale firmelor sunt foarte benefice pentru colectiv, pentru ca reusesc sa stabileasca si alte conexiuni intre membrii echipei, mult mai stranse si mai camaderesti, decat cele formale, rezultate din pozitiile ierarhice. O buna parte din companii organizeaza petreceri de Craciun, in primele saptamani ale lunii Decembrie. Noi ne ocupam de tot ce inseamna organizare petreceri pentru firma si va sustinem atat in alegerea destinatiei, cat si in stabilirea activitatilor de entertainment.

Cheia succesului: Planificarea unui eveniment necesita determinarea unui obiectiv clar, dar si a unei strategii adecvate care va asigura atingerea lui. De aceea, e foarte important sa stabilm o relatie de comunicare eficienta cu clientii nostri care sa aiba ca efect o viziune clara, exacta dar mai ales comuna asupra a ceea ce trebuie sa se intample. O abordare personalizata: Misiunea noastra este sa cunoastem fiecare client precum si obiectivele sale, pentru a ni-l putea atinge pe al nostru: un eveniment de succes. Evenimentele personalizate, creative si originale, create special conform cerintelor si specificului companiei dumneavoastra sunt specialitatea noastra.
OFERTA SERVICII VIDEO si SONORIZARE SALI DE CONFERINTA: Sonorizarea pentru aceste tipuri de aplicatii se face cu echipamente audio-video profesionale pentru un numar de pana la 300 persoane. Se asigura suport tehnic si monitorizare pe toata durata desfasurarii evenimentului. VIDEO: Serviciile rental echipamente video profesionale pentru  aplicatii in Sali de Conferinta includ: video proiectoare profesionale pentru diferite tipuri de proiectii si ecrane de diferite dimensiuni.

PACHET SONORIZARE PETRECERI CORPORATE: pachet incepand de la 450 Euro + TVA ce contine instalatie profesionala de sunet 2.9 kW (2900 W RMS), pupitru DJ profesional PIONEER, servicii DJ, staff tehnic, monitorizare si suport pe toata durata desfasurarii evenimentului. Pornind de la aceast pachet se mai pot adauga urmatoarele servicii: servicii MC-prezentator eveniment, servicii HOSTESS, booking DJ, trupe si artisti autohtoni disponibili la cele mai bune preturi de pe piata, servicii sceno-tehnica, servicii pirotehnice si efecte speciale.

Va rugam sa ne contactati pentru a configura impreuna un pachet de servicii profesionale ideal pentru evenimentul dvs.
Din Gura in Gura